Gezins- en Relatie therapie:

H O M E
Heftige levensgebeurtenissen of veranderingen in de omstandigheden hebben op ieder gezinslid een andere invloed en betekenis. Daardoor kunnen relaties onnodig stuk lopen of beschadigen. (Binnen de gezins- en relatietherapie zorgen wij ervoor dat iedereen zijn eigen stem krijgt om zijn verhaal te vertellen. Hiervoor zorgen wij voor een veilige omgeving voor iedereen waarbinnen iedereen gehoord wordt.

In 2021 heb ik mijn opleiding tot systeemtherapeut afgerond


:

Gezins- en relatietherapie:

Gezins- en relatietherapie worden ook wel systeemtherapie genoemd. Het gaat hierbij om klachten die zich afspelen in en be nvloed worden door uw sociale omgeving. Dit kan zijn het gezin of de familie, maar ook de werkomgeving en de buren in uw straat horen bij uw sociale omgeving.

Belangrijk in mijn benadering van een gezin of relatie is de benadering van het geheel. Zowel binnen de relatie met uw partner als met uw gezin, familie, uw buren of met uw werkgever en collega s. Iedereen heeft recht op zijn eigen plek en moet zich veilig voelen binnen deze relaties.

Ik kijk hierbij naar de relatie en de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Daarbinnen wil ik de betrokkenen inzicht geven in de verhoudingen en de manier waarop zij positieve invloed kunnen hebben op de eigen situatie. Communicatie is de kern van mijn werk. Daarnaast is respect voor jezelf en de ander voorwaarde om tot een goed resultaat te komen.Jeroen Roggekamp

tel.:       078 - 6165026
tel.:       06 33320308
fax.:       0847 - 594 266

E-mail verzenden