Maatschappelijk werk en
Ambulante begeleiding:

H O M E
Ondersteunende begeleiding:
Bij ondersteunende begeleiding kunt u denken aan gesprekken maar ook aan praktische begeleiding. Samen met u ga ik kijken naar wat u wilt bereiken en naar de obstakels, maar vooral naar uw mogelijkheden. U bepaalt de doelstelling en ik ben u daarbij behulpzaam.

Deze doelen kunnen mogelijk bereikt worden door het (opnieuw) aangaan van sociale contacten, het regelen van materiŽle hulp of door u bij te staan op moeilijke momenten in uw leven.


MateriŽle hulpverlening: (o.a WMO, CIZ of indicaties via de gemeente)::
Hierbij kunt u denken aan het regelen van indicaties voor hulpverlening, een begeleiding naar schuldhulpverlening, het aanvragen van voorzieningen bij een handicap en andere zakelijke problemen. Het opzetten en op orde brengen van uw eigen administratie is daar een onderdeel van. Soms kan het nodig zijn dat er een extra bescherming komt. Wij kunnen dit voor u regelen mocht u dat willen. Bij het kijken naar bescherming is uw eigen wens richtinggevend.


Handicap (hersenletsel) en werk:
Na het krijgen van een handicap zoals een Niet Aangeboren Hersenletsel, is het lastig om weer terug naar werk te gaan. Hierbij kunnen wij samen met u en uw werkgever dit proces in zo goed mogelijke banen leiden. In sommige gevallen is terug naar werk niet mogelijk en zullen we een andere vorm van dag invulling voor u vinden.


Jeroen Roggekamp

tel.:       078 - 6165026
tel.:       06 Ė 33320308
fax.:       0847 - 594 266

E-mail verzenden